måndag 27 juni 2011

Kanonbild!

Orkar inte uppdatera Er om SM och andra händelser riktigt ännu, men bjuder på en kanonbild tills det att jag samlat ihop mina tankar ifrån den gångna helgen.

torsdag 23 juni 2011

Dags för guld!

Då sitter man återigen och kollar ut över en halvfuktigt ö, som säg bör så här års!
Benen är rullade och cykeln står...nästan klar. Nu ska bara de där extra godisbitarna, som leder hela vägen fram till SM-guld imorgon, tryckas ner i magen.



söndag 19 juni 2011

Gårdagens gnet.

Igår var jag hjälpryttare, så efter att ha gjort min del av jobbet, fick stjärnorna ta över. De lyckades rätt bra, med nytt rekord!

fredag 17 juni 2011

12379

Rubriken kan följa imorgon.

söndag 12 juni 2011

tisdag 7 juni 2011

Till er som inte förstod

Jag lyckades att fånga bra med uppmärksamhet med mitt tidigare inlägg, vilket var min mening med det, då det var det enda alternativ jag hade kvar för att uppmärksamma deras fula körning.

Dock verkar vissa personer ha problem med att förstå helheten med vad jag skrev, men här kommer en kort beskrivning till Er. Fusk är fusk!!!

söndag 5 juni 2011

Joker-Merida ....?

Nej, det är de nog inte, då hade de förmodligen inte behövt göra som de gjorde idag. Då de både tryckte upp mig i ett vägräcke, samt höll mig tillbaka i höften/tröjan på den sista bergsspurten i Tour of Norway.

För Er som inte hängt med har jag i veckan kört Tour of Norway och tog igår på den fjärde etappen över bergströjan av Stian Remme i Joker-Merida, med fyra poängs marginal. På dagens etapp skulle det köras om totalt åtta poäng på två bergspris, fyra till ettan, två till tvåan och ett till trean. Detta gjorde att tröjan inte satt säker på mig. I början av etappen gick det iväg en grupp på åtta-tio cyklister tidigt i loppet, där vi var representerade med två man. Ingen av de åtta var något större hot för mig och tröja, så jag satt rätt nöjt kvar i klungan. Utbrytarna höll över första bergspriset, men blev ikappkörda innan det andra skulle avgöras. Läget var då att Stian inte fick vinna, om jag inte tog något poäng alls. Jag satt milen innan och hade full koll, med ca 300 meter till spurten har jag Stians hjul, men då kommer det upp två Joker-cyklister på sidan av mig. Den ena lyckas trycka sig in framför mig. Då vägen svängde var det enda valet jag hade att bromsa och släppa in honom, då jag inte hade någon större lust att krascha, utan jag visste att jag kunde ta honom ändå. Samtidigt får Stian besked om att jag blivit instängd och drar igång. 50 meter efter öppnas det upp igen och jag kan öppna min jakt på honom, samtidigt jag drar igång bromsas min fart ner av en hand/armbåge, som håller i min höft, av den andra Joker-cyklisten, som kom upp. Jag sliter mig loss, men når bara upp till en fjärde-femte plats och Stian tar spurten vilket gjorde att han övertog bergströjan, på ett av de fulaste sätt som går! … var kommissarien fanns visste de inte själva, sa de efter loppet och filmen gick det inte att se något på efteråt heller, säger de.

Vi visste att Joker-folket var desperata innan starten av etappen, då de inte hade fått ett enda resultat med sig, på deras egen hemmatävling under veckan. Men om de de var så desperata och dåliga kunde de lika gärna fyllt kroppen med otillåtna medel, då hade det i alla fall sett mer ”fair” ut.

torsdag 2 juni 2011

onsdag 1 juni 2011

165km till "in the bank"

http://www.talkofbike.com/2011/06/steve-rapporterar-fran-tour-of-norway.html