måndag 31 oktober 2011

Siffror ifrån helgen

Blev ombedd av arrangören av touren att lägga ut lite om vad som krävs för att vinna Tour of Tranemo.
Längd: 103 km
Stigmeter: ca 1075m
Snittwatt: 160w
Tid: 3:58 + stopp
Norm.power: 321w
Max power: 1450w
Max 1min: 710w
Max 2min: 617w
Max 3min: 525w

För övrigt krävs glatt humör och lite taktiskt tänkande. Speciellt om det är premiären som ska avverkas på vinterhojen.

Finns ett gäng bilder ifrån loppet här och resultat här.


Denna bild är snodd ifrån bildarkivet hos Wilson cycling.

Säljer även ett par hojar: Dean och Orion.

lördag 29 oktober 2011

Seger!

Vann idag, kanske årets mest prestigefyllda tävling, Tour of Tranemo. Mer om det senare, nu ska jag fira!

torsdag 27 oktober 2011

Mycket nu...

Efter trippen ner till London/Jersey i början av förra veckan, han jag knappt landa innan jag skulle upp i luften igen emot Storstaden med stort S i detta land. En stad som jag aldrig riktigt tyckt om, utan som jag har rankat efter andra huvudstäder i norden, så man lär väl ge den en chans tänkte jag vilket passade bra in just nu. Då Hanna skulle upp och plugga några dagar och moster var hemma och bjöd oss på boende större delen av tiden, stort tack! Dock tror jag inte att jag rankar den högre efter detta, även om vi hade några riktigt trevliga dagar.
Nu har jag börjat träna lite igen och det värker sådär härligt i hela kroppen. "Tävlingspremiär" sker redan på lördag i Tour of Tranemo, så hoppas att formen har hunnit komma innan det:-)

tisdag 18 oktober 2011

Då var det signat för 2012!

Efter ett halvbittert och omotiverat slut på säsongen 2011, så har det vänt efter en mycket inspirerande dag hemma hos Nigel Mensell. Och det är med stor förtjusning jag ser fram emot att i träda mig en ny tröja nästa år.

Några länkar:

Teamets hemsida

Vi kommer att köra på topputrustning nästa år, med costumbyggda ramar ifrån Wyndy Milla utrustade med bla Shimano Di2. Tyvärr blir det inte det rosa kitet!

Organisationen som vi hjälper, UK Youth och som i sin tur hjälper 750 000 utsatta ungdomar i England, varje år till ett bättre liv.

måndag 10 oktober 2011

En fiskehistoria

Helgen spenderades långt inne i skogen, med en del fiske som aktivitet. Och som vanligt var det jag som drog upp flest och störst firrar. 3 gäddor och en borre blev det. Bilden nedan är på en av de minsta gäddorna, kopplad i det berömda "gäddgreppet". Vilket är mycket effektivt, då jag inte använde mig av några andra redskap än händerna.

tisdag 4 oktober 2011

Fuck kanelbullar!

Idag är det kanelbullens dag. Då jag anser att det är endast, som så många andra dagar, är ett påhitt för att säljarna ska få tjäna lite extra pengar, på att man springer och köper mjöl, mjölk mm. Så har jag vägrat göra just det, utan gjort nutellabullar idag istället!

Resultatet:

söndag 2 oktober 2011

Slut!

Säsongen är slut. Jag trodde att jag skulle köra mitt sista lopp igår, när Norge-cupen avslutades i Bergen. Så blev det dock inte, då informationen ifrån laget senaste tiden varit lika med noll! Med andra ord har jag haft semester i knappt två veckor, utan att veta om det.
Nu gråter jag inte för att jag gick miste om ett lopp i Norge, tvärtom nästan. Dock hade det varit trevligt att få reda på det och framförallt att få ha en avslutningshelg på säsongen med "grabbarna".