måndag 30 januari 2012

Officiellt!

Då var den nya "teamsidan" klar! Ta en titt på det nya "kittet" jag ska köra i under 2012 och gör Er lite mer bekanta med teamet.

lördag 28 januari 2012

Två veckor

Sista dagen på lägret och jag tror att vi alla i laget är rätt nöjda med vad vi åstadkommit de senaste två veckorna.
Dagens träning blev dock inte längre än 15minuter, då regnet började falla efter sju minuter. Det var första regnet på två veckor! Och då vi bara hade tänkt att rulla bort lite dödtid, var vi inte speciellt intresserade av att bli blöta. Så hård blir man efter två veckor här nere.
Istället satte vi oss och stirrade in i väggen i väntan på hemresa. Det gjorde inte att det gick snabbare, men nu sitter jag i alla fall på planet på väg hem.

fredag 27 januari 2012

Fredag den 13-dagen

Dagen till ära rullade vi ut tillsammans första timmen, sedan var det valfri träning/vila. Så jag styrde upp en date med ett par andra svenskar här på ön och avverkade några trevliga timmar tillsammans med den.
Bilden är ifrån gårdagen, där det spelades rundpingis. Jag lyckades ta mig till final tre gånger och vann dem alla! Priset var att få signera motståndarens rygg med en boll. Motståndaren råkade vara samma varje gång, som synes...

torsdag 26 januari 2012

onsdag 25 januari 2012

Elfte dagen

Sista dagen i detta block skulle avslutas med dubbelpass. Men då det fanns risk för regn togs det vettiga beslutet att slå ihop dem till ett pass. Det rullades ett par timmar innan vi körde lagtempo i 30min. Vi delade upp oss i två grupper och våran grupp var "toppad", vilket gjorde att man fick bekänna färg. Efteråt var alla riktigt nöjda med vad vi presterat senaste dagarna, men framförallt att vi nu får vila lite.
Även sportdirre jobbet kan vara slitigt!

tisdag 24 januari 2012

Tio

Ryktet igår sa regn, vilket gjorde att jag hade mardrömmar om just 6 timmar i regn i natt. Sim tur var visade det sig stanna vid ett rykte och vi kunde slakta varandra i solsken.
Nu väntar buffén, vilken man börjar bli rätt trött på. Speciellt då flera lass med tyskar anlänt senaste dagarna, vilka laddar hela dagen för att vara först i kön. Och är de inte först finner de sin egen väg. Detta får mig att villa utbrista en kommentar ifrån Snowroller, som ledde till brutna ben.

måndag 23 januari 2012

Dag nio

Idag spenderades träning mestadels på "platten", den lilla platt man kan hitta här nere. Och vi körde spurt uppdrag i olika formationer. Jag trodde det skulle bli en rätt dålig dag, då man börjar att bli rätt sliten. Dock vaknade benen till liv och nya PB sattes. Tror det beror på pannkakorna som de serverat till frukost senaste två dagarna.
Under turen såg vi även några delfiner på 430 meters höjd.

söndag 22 januari 2012

Åttonde

Gårdagens start på "block" två hade satt sina spår i benen idag. Ett individuellt backtest stod på schemat, vilket jag inte riktigt lyckades motivera mig till och jag hade förmodligen kunnat köra i samma tempo upp där tre fyra gånger till.
Eftermiddagen ägnades åt fotografering och intervjuer, som ni kan hitta på teamets nya hemsida (www.teamukyouth.co.uk) under kommande vecka.

lördag 21 januari 2012

En vecka

Idag var det slaktpass! Ben spändes redan på utfarten ifrån hotellet och fick inte slappna av förrän sex och en halv timme senare.
Några fina vyer bjöds det även på, tur då fotografen kom ner igår kväll. Så inom kort tid kommer bilder på årets kläder komma ut!

fredag 20 januari 2012

Sex dagar har gått...

...sedan vi kom ner till ön och idag har vi haft den första riktigt lugna dagen. Vi började dagen med en rulltur till "Svenskfiket", sedan fick jag massage innan en lunch som vi kombinerade med lite tvätt av kläder. Solen har inte varit så aktiv idag, så poolhänget har uteblivit och det har istället blivit surfande på diverse elektroniska prylar. Imorgon blir det slakt av ben igen, så dags att fylla på med lite högoktanigt bränsle nu!
På bilden, våran massör vi gjort ett bra jobb under veckan, tack Peter!

torsdag 19 januari 2012

Den femte

Då var sista passet innan den efterlängtade vilodagen avklarat. Vi körde idag ca fyra timmar med lite lagtempo intervaller, vilket är riktigt kul. Då vi delade in i två grupper och våran bestod av monster. Ännu roligare var det, då vi på slutet mötte några svenskar vi kände igen och som såg väldigt fikasugna ut.

onsdag 18 januari 2012

Dag nummer 4

Denna dag har vi bedrivit något som jag ogillar skarpt, iaf innan det är avklarat, nämligen dubbelpass. Med ett "lugnare" 2 timmars på förmiddagen och ett individuellt test på eftermiddagen.
En anledning till varför jag hatar dessa dagar nästa lika mycket som "dubbeletapper" på franska etapplopp är för att jag gärna har träningen "undanstökad" första gången man ställer sig i duschen och slipper ha ångest för kommande pass. Men visst det finns säkert någon bra poäng med att köra dubbelpass, även om just jag har svårt att se det.
Det som var bra med dagen var att jag fick till ett hyggligt lopp, massage efter passet och att det nu står en stor grillbuffé som väntar på att bli uppäten... om nu inte de "armbågande" semesterfirarna hinner före vill säga...

tisdag 17 januari 2012

III

Det var många halvtrötta cyklister som rullade ut i morse, efter gårdagens pass. Men det släppte rätt snabbt för de flesta och det var dags att träna lite uppdrag. Det är en rätt rolig form av träning, då man peppas av de man har runt om sig och tävlingsdjävulen väcks till liv. Att vi, som idag, körde "tåg" på tio man gör det ännu roligare, med högre fart som resultat.
Efter passet blev det återhämtning vid poolkanten.

måndag 16 januari 2012

Dag två

Idag har vi klättrat.

Vissa strechar...

söndag 15 januari 2012

Första dagen

Nästan alla i teamet anslöt igår kväll. Den näst sista kommer idag och den sista har fått permission, då han väntar på tillökning.
Dagens träning blev ett litet väckningspass på närmare tre timmar. Sedan begav vi oss ut på lite tilltugs-shopping för att komplettera buffén lite.
Fick även packa upp lite nya brillor(bilden).

lördag 14 januari 2012

Slut på semestern!

Då var allt julfirande över och säsongspremiären kommer allt närmare.
Sitter just nu på planet mot Gran Canaria, där jag ska spendera två veckor med teamet. Ser fram emot två hårda veckor. Även om jag inte kunnat träna riktigt som jag velat senaste tiden, då jag legat däckad av feber mm. Dock ett tag kvar tills det att formen ska infinna sig, så jag känner ingen större stress.
För övrigt har jag funderat lite över syftet med denna blogg, men inte funnit några riktiga svar. Förändringar kommer det bli, då några roliga "projekt" är på G, men Ni får vänta lite.
Jag tänkte i alla fall börja med att låta Er få följa med på träningslägret och kan lova en uppdatering varje dag... Vi säger varannan dag!