fredag 30 mars 2012

Dangie Marshes

Sitter på Landvetter tillsammans med Niklas och väntar på planet mot London. Första "Premium Calender" som ska köras i helgen. Det är deras motsvarighet till Svenska Cupen, lite svårare att tippa en vinnare bara. Loppet verkar riktigt roligt, surfa in på deras site, så förstår ni kanske varför jag tycker det. http://www.dengiemarshestour.com/

söndag 25 mars 2012

Firat!

Dagen har gått i firandes tecken. Först firades våffeldagen, som synes nedan, sedan firades vädret med en liten 20+-mila runda, som sedan den firades med våfflor när jag kom hem. Hanna och jag har oxå firat lite...med våfflor, så klart! Och imorgon ska vi fira upp katten i flaggstången, så inte kråkorna kommer. Vilket vi inte han med idag... saknades en timme!!!

måndag 19 mars 2012

Tourangelle

Loppet startade med ett rätt högt snitt, vilket mina otävlade ben inte gillade allt för mycket. Vi missade dessutom första utbrytningen och vi valde att gå upp och köra in det. När vi kom till nästa backe och försökte hålla igen tempot för att kunna fortsätta jakten efteråt, kom det attacker. Jag valde att gå med och helt plötsligt satt även jag i utbrytning. Varade inte så länge, då det samlades upp igen. Sedan gick det lugnt fram till lagningen, där jag försökte hitta en bra plats jämt utspridd bland oss andra i laget, vilket blev sist. Normalt inte dålig plats, men då ett franskt lag valde att bryta mot de oskrivna reglerna och attackera med hela laget var det inte en optimal plats. Den blev en lång jakt till toppen igen, då klungan var i molekyler. Efter 70 och med 30km till mål var jag upp i första klungan igen. Där hade vi två man och vi bestämde oss att köra för Yanto. Då det var 6 man före satte jag mig i spets och gjorde vad jag kunde. Det räckte inte, då vi inte fick så mycket hjälp. Det blev en topp-15,så inte så mycket att skriva hem om. Jag rullade i mål i slutet av klungan.
Bra sak att jag hade bättre ben emot slutet, så ska nog kunna fightas lite där uppe snart!
Dagens lopp genomfördes på denna skönhet!

söndag 18 mars 2012

Idag är det race!

Tävlingsdag och det känns nästan som säsongspremiären är här igen, efter ett par veckor utan nålade lappar på ryggen. Vi får se hur det går. Jag har inga större förväntningar, men vet att det är ett lopp som kan passa mig bra om jag har benen.
Bilderna nedan kanske inte håller bästa kvalité, men är två av de sevärdheter vi roade oss åt under resan ifrån England igår. Två förvirrade rörmokare och ett litet hemmabygge av två trehjulingar.

fredag 16 mars 2012

Helgens planer

Dags för race igen. Jag vet inte riktigt var jag står efter sjukdom, mer än att det kommer svida att ta i max igen, då jag provade på det lite i förrgår. Var första gången på ett par veckor, det gjorde ONT, men på ett skönt sätt.
Loppet går i France och heter La Roue Tourangelle. Jag har kört det innan och minns att det mest är brant upp, brant ner, höger, vänster, samt att jag var först upp för första backen då jag körde senast. Kanske smart att hålla igen lite mer denna upplaga, men det återstår att se om jag lyckas, inte alltid så lätt.

onsdag 7 mars 2012

Det går bra nu...

...INTE! Missade loppet jag skulle ha kört nere i France, helgen som gick pga sjukdom. Och risken finns att den spolierar även kommandes helgs planerade race, vi får se hur det går med det.